Cikkek

Egy ecsédi bibliaóra áldásai

Tóni bácsi lakásán jó pár éve jön össze a kis csapat. A létszám általában 10 fő körül mozog. Legutóbb a magvetőről (B.Tné) és Péter halfogásáról (T.I.) volt szó. Nagy öröm volt számunkra látni, hogy a lelkes csapat tagjai, szinte egymással versenyezve, szívüket megnyitva mondták el bizonyságtételüket az imádkozásról. Tehát minden nap imádkoznak.. Egyik testvérünk megemlíti, hogy minden nap imádkozik Parlamentünk munkájáért, hogy békésen döntsenek és szeretet legyen a képviselők között, s ne vigyék országunkat szegénységbe. Mindenkinek volt hozzászólása az igemagyarázathoz is: Jézus Pétert emberek halászává hívta el. Ő ekkor még csak önmagát ismerte meg (bűnös ember vagyok), de Jézust is megismerhette, mert tanítvánnyá lett. Az emberhalászat mindnyájunknak szóló feladat.

Éreztük, hogy Urunk ott van velünk és megnyitja a szívünket. Imádságom ez: Drága Istenünk, áldd meg az ecsédi imacsoportot, és add, hogy egyre többen és többen jöjjenek ezekre az órákra, hiszen a mai életünkben is van öröm, ha így élünk Urunkkal a szívünkben. Jézus nevében. Ámen.
Boros Tiborné

Kedves Boros Tiborné Margitka!
Hálásan köszönöm a gyülekezet nevében is, hogy Heréden, Ecséden, Csányban, és otthonodat is megnyitva, szólod közöttünk Isten Igéjét. Nagyon értékeljük hűségedet és embereket Krisztushoz segítő életedet. Jó látni, hogy Te is azok közé tartozol, akiknek a Jézus iránti szolgálat új és új erőt, valamint lelki tavaszt hozott. Az Úr tartson meg közöttünk!

A gyülekezet nevében, a Lelkipásztor

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 28, összesen: 296321