Nyomtat Elküld Olvasási nézet

óvoda

Friss:


---------------------------------------------------------------------------

 

2016. szeptember elsején megnyitja kapuit óvodánk!

Minden gyermeket szeretettel és nagy izgalommal várunk, hisszük, egy nagyon szép közös út van előttünk!

Ismét csak azt mondjuk - és most sem sallangnak szánjuk - : SDG!!!

----------------------------------------------------------------------

 

2016.08.17-én, 15 órától várunk szeretettel minden családot az elkészült óvodában, természetesen a gyermekekkel együtt, egy játékos ismerkedőre!

-----------------------------------------------------------------------

Örömmel tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy megkaptuk Óvodánk működési engedélyét!

Ezúton is köszönetet mondunk mindenkinek, aki munkájával eddig is szolgálta ezt az ügyet!

-----------------------------------------------------------------------

Nagyon fontosnak tartjuk a rengeteg mozgást (a nevetgélős futkározást, a kuncogós ugrándozást, a boldogan ordibálós motorozást, a kurjongatós csúszdázást, a "csakúgy" szökdécselést és a célirányos mozgásfejlesztést. Így még időben megelőzhetőek a tanulási nehézségek, kezelhetők a magatartási zavarok. A nagy csoportszoba, a saját játszótér és az ÓRIÁSI tornaszoba biztosítja, hogy se égszakadás, se földindulás ne legyen akadálya a mindennapi, a kisgyermek számára létfontosságú mozgásnak.

Pár napon belül az elkészült óvodát is megmutatjuk az érdeklődőknek!

-------------------------------------------------------------------------

Szeretettel várunk mindenkit, aki érdeklődik újonnan induló óvodánk iránt 2016. július 19-én kedden 17.00-tól a református gyülekezeti terembe (Kossuth u. 88., a templom melletti épület)! Itt lehetőség lesz a terveink megismerésére, az óvónőkkel való személyes találkozásra, kötetlen beszélgetésre.


--------------------------------------------------------------------------

Nagy örömmel adjuk hírül, hogy megvannak az óvodai munkatársaink!

Július elejére tervezzük a bemutatásukat egy személyes találkozó keretében, ahová várunk minden kedves érdeklődőt!

Ennek időpontjáról ezen az oldalon is tájékoztatással leszünk!

--------------------------------------------------------------------------


Az Alapító Okiratunkat módosítottuk, azt a Kormányhivatal nyilvántartásba vette. A munkálatok az eltervezett menetrend szerint folynak, hogy óvodánk második otthona lehessen minden ide érkező kisgyermeknek egészen iskolás korig!
Hamarosan új munkatársainkat is bemutatjuk!

-----------------------------------------------------------------------------

Jézus mondja: „Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket és ne akadályozzátok őket, mert ilyeneké az Isten országa.” (Márk 10,14)


Terveink szerint Egyházközségünk 2016 szeptemberétől református óvodát indít. Hitünkből fakadó küldetésünk, hogy Isten üzenetét hirdessük a legkisebbek között is.
Egy vegyes korosztályú csoportba várjuk minden olyan család kisgyermekét, mely elkötelezett a keresztyén értékrend mellett. Más felekezetű (vagy még meg nem keresztelt) gyermekeket is szívesen látunk, és támogatjuk, hogy saját közösségük tagjai maradjanak. Reméljük, hogy új intézményünk hírét a környező településeken élő gyülekezetek is örömmel fogadják!
Hisszük, hogy minden gyermek Isten ajándéka, és a nevelés első és legfontosabb színtere a család. Ezért fontos számunkra a szülőkkel, nagyszülőkkel, testvérekkel való szoros kapcsolat és együttműködés. Egymástól folyamatosan tanulva, egymást kölcsönösen segítve válhat az óvoda olyan hellyé, ahol a kisgyermek otthon érezheti magát, biztonságban és szeretetben növekedhet, és kamatoztathatja Istentől kapott talentumait.
Jelenleg teljes erőnkkel azon dolgozunk, hogy szeptemberben minden úgy várja a belépő apróságokat, hogy még a szüleik is újra óvodások akarjanak lenni!
Bővebb tájékoztatással hamarosan szolgálunk!

 

 

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 13, összesen: 97976

  • 2024. április 24., szerda

    Alig több mint tíz év alatt vált néhány fős közösségből templomépítővé a szigetszentmártoni református gyülekezet, amely április 20-án rakta le félkés...
  • 2024. április 22., hétfő

    „Az esperesi szolgálat nem plecsni, nem kitüntetés, hanem lehetőség a szolgálatra.” Beiktatták Kovács Gergely esperest a Budapest-Déli Református Egyh...
  • 2024. április 22., hétfő

    Baráti ölelések, szakmai beszélgetések, keresztyén légkör fogadta a lelkipásztorokat, hittanoktatókat és vallástanárokat a Dunamelléki Katechetikai Tá...
  • 2024. április 21., vasárnap

    Közelebb a teremtett világhoz, közelebb egymáshoz, közelebb az Ige megéléséhez. A Gyökössy Intézet a lelkészeket hívja ki a mindennapok terhei közül. ...
  • 2024. április 18., csütörtök

    Az egyházkerületi konferencia-központok helyzetéről, a Kákicson nyíló ifjúsági házról és az elsőként megválasztott presbiterek közelgő találkozójáról ...
  • 2024. április 17., szerda

    A HolddalaNap zenekar újra hangszőnyeget sző a csendből. Imádságban fogant koncertjükről Gulyás Anna énekessel, dalszerzővel beszélgettünk.
  • 2024. április 16., kedd

    Duráczky Bálint szociológus szerint a tradicionális keretek lebomlása az elköteleződés megerősödését hozhatja egyházunkban.
  • 2024. április 16., kedd

    A Református Pulmonológiai Centrumban kapta meg Közép-Európában elsőként a gyógyszeres kezelést egy hatévesnél fiatalabb cisztás fibrózisos gyermek.
  • 2024. április 15., hétfő

    Alkohol- és drogfüggőségből szabadult srácok, közös munkájuk biztonságos közeget teremt számukra a reintegráció felé vezető úton.
  • 2024. április 15., hétfő

    Újraalapításának 30. évfordulójáért adott hálát a Kecskeméti Református Általános Iskola vasárnap.