20. szám

2008-05-11


Jézus és a tanítványok kalandra hívnak!

A történet úgy 2000 éve kezdődött... azazhogy már sokkal azelőtt. De ami ennél is fontosabb: folytatódik!


A Református Montessori Iskola tanárai és diákjai bibliai barangolásra indulnak. Gyere te is!

2008. május 24-én, szombaton a Biblia éve alkalmából találkozóra hívjuk az iskola és a gyülekezetek 5-8. osztályos diákjait. Az egész napos programra a Felsővárosi Református Templomnál (Mócok útja 84. sz.) kerül sor. Célunk, hogy minél élményszerűbben tapasztaljuk meg együtt a Szentírás, és különösen az Evangélium történeteit, és hogy mindennapjainkban is helyet kapjon Jézus szava. A találkozót 10 órakor áhítattal, közös bibliaolvasással, énekléssel kezdjük. Ezután kiscsoportos tevékenységek keretében próbáljuk jobban megközelíteni és különböző formákban, alkotó módon megeleveníteni, amit a Bibliában olvasunk. Zenét, rajzot, színjátszást, mozgást kedvelők egyaránt élménydús órákra számíthatnak! A közös ebéd után bibliaismereti vetélkedő is lesz, majd egy vetített képes előadásban sok rejtélyre fény derül a Biblia gazdag világából.

18 órakor ifjúsági istentiszteletet tartunk, amelyre a szülőket is szeretettel várjuk, ahogy az ezt követő szeretetvendégségre és a műhelymunka eredményeinek a bemutatására is.

Gyere velünk erre a kalandra! Hozd magaddal kedvenc Bibliádat és a család legrégibb Bibliáját! Szeretettel várunk!

"A montessorisok-

Részvételi díj 5 RON, a helyek száma korlátozott. Bejelentkezni a Református Montessori Iskola titkárságán, a 437 473-as telefonszámon lehet, hétfőtől péntekig 8-16 óra között.

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél