Cikkek

Bizonyságtételek

Isten ma is gyógyít!

Nyár elején nagyon beteg lettem. Erős vérzésem, fájdalmaim és görcseim voltak, ezért egy nőgyógyászati kisműtétet kellett végrehajtani. A műtétet követően a hatvani orvos tájékoztatott, hogy miómám van és az egész anyaméhem annyira rossz állapotban van, hogy el kell távolítani. Természetesen nagyon elkeseredtem, mivel ilyen eredményre nem számítottam. Két testvér javaslatára felkerestem egy budapesti hívő orvosprofesszort is, aki megvizsgált, majd megnyugtatott, hogy azonnali beavatkozásra nincs szükség. Ezután a szövettani lelet is elkészült Hatvanban, melyet a műtétet végző orvos nagyon rossznak minősített. Kiderült, hogy van még egy problémám, a méhnyálkahártya túlzott sejtburjánzása, amely rákhoz vezethet. A hatvani orvos határozottan sürgős műtétet - az anyaméh eltávolítását - javasolta. Férjemmel úgy döntöttünk, hogy az utolsó szót a budapesti professzor mondja ki.

Egész nyáron vártam a következő pesti konzultációt, mivel a professzor nyári szabadságát töltötte. Sokat imádkoztam, de vívódtam is, hogy kell-e magamért és gyógyulásomért könyörögni. Végül a Biblia üzenete megerősített ennek fontosságában. A gyülekezet tagjai, csoportok és egyének szintén sokat imádkoztak gyógyulásomért.

A nyár végén elvittem a hatvani szövettani eredményemet a pesti orvoshoz, de azt látván már ő sem biztatott. Ultrahangos vizsgálatra jegyzett elő, melynek eredménye döntött a műtét kérdésében. Újabb várakozás következett, melynek végére ezt az egész ügyet átadtam Istennek. Úgy éreztem, már nem félek, legyen úgy, ahogy ő akarja.

Az ultrahang azonban már nem mutatott ki miómát, sőt még a méhnyálkahártya vastagsága is megfelelő volt. Egyből tudtam, hogy az Úr csodát tett. Le sem tudom írni, mennyire boldog és hálás voltam. Ami emberileg lehetetlen és elképzelhetetlen, az történt meg velem. Az imádság és a gyülekezet könyörgése meghallgatásra talált!

Hála és dicsőség az Úrnak!

Tóthné Molnár Andrea

______________________________________

 

Könyörülő és irgalmas az Úr

Júniusban megszületett az öcsémék kislánya, Anna. Még a kórházban görcsök jelentkeztek nála, a vizsgálatok eredménye: agykárosodás. Hónapokig tartó kórházi kezeléről beszéltek az orvosok, és nem tudták megmondani, lesz-e valaha ép ember belőle. Férjemmel az Úrhoz kiáltottunk és Ő meghallgatott minket. A görcsök elmúltak, két hét után hazaengedték, a többször is elvégzett  EEG vizsgálatok negatívak lettek. Hála és dicsőség az Úrnak, hogy azóta is teljesen jól van. "Hívj segítségül engem a nyomorúság idején! Én megszabadítalak és te dicsőítesz engem" (Zsolt. 50,15).

Tóth Katalin

Kapcsolódó honlap: www.hatvanref.hu

 

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 82, összesen: 296375