Cikkek

The Happy Life in Jesus - Egy boldog élet Jézussal

The Happy Life in Jesus

Egy boldog élet Jézussal

Ez volt a mottója annak a rendezvénynek, amely a jobbágyi református gyülekezeti ház udvarán zajlott 2009. július 28-án. Egy dél-koreai református missziós csoportot láttunk vendégül.

A vendégek már fél négykor megérkeztek és együtt elindultunk hívogatni a községben az 5 órakor kezdődő műsorra. Pontosan kezdték az előadást. Első műsorszámuk sláger dallamokra előadott tánc volt.

Aztán megszólaltak a keleti dobok. Szinte mindenkinek hevesebben vert a szíve, mert elárasztott bennünket a lelkesítő szólam ereje. Ekkor szinte már megtelt az udvar emberekkel. Körülbelül 90-100 ember jött el. A műsor pantomim előadással folytatódott, majd bizonyságtételek következtek. Igen szép és színpompás volt a hölgyek legyezőtánca. A hatvani testvérek is készültek, bábelőadást mutattak be. A koreai igehirdetést Kim Sun Taik tiszteletes tolmácsolta. Ezután lelkipásztorunk egy rövid igehirdetéssel és áldással fejezte be az evangelizációt.

A vendégeket szeretetvendégséggel leptük meg. Magyaros bográcsgulyás, sütemények és gyümölcs volt a menü. Nagy örömünkre mindenkinek ízlett.

Olyan vélemény alakult ki a látogatókban, és ennek hangot is adtak, hogy a koreai testvéreken látható volt, hogy Jézus Krisztusban élnek. Sokkal felszabadultabbak voltak, mint mi. Életvidámságot, lelki gazdagságot és szeretetet sugároztak. Példát vehetünk tőlük. Hálás szívvel köszönjük Istennek, hogy ide vezérelte őket. Megtanulhattuk: Jézus Krisztussal járva igazi béke és öröm fakad életünkben.

 

Jobbágyi, 2009.szept. 2.                               MariVica

Kapcsolódó honlap: www.hatvanref.hu

 

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 5, összesen: 290483