Cikkek

Köszönetmondás

Egyházközségünk Presbitériuma köszönetét fejezi ki a Testvérek 2014-ben befizetett és átutalt adományaiért, valamint az egyházfenntartói járulékokért.

Istent dicsőítjük, hogy az idén a gyülekezeti ház ablakainak nagy részét kicserélhettük, befejezhettük a nagyterem felújítását, új projektort vásárolhattunk, valamint több gyülekezetet és rászoruló testvért is támogathattunk.

Aki esetleg még nem fizette be egyházfenntartói járulékát 2014-re, szeretettel kérjük, hogy ennek december 31-ig tegyen eleget, hogy a választói névjegyzékben maradhasson a neve. Az összeg mértéke továbbra is a szívünkre van bízva. Hálásan köszönjük azt is, hogy egyre többen fizikai munkájukkal támogatják egyházközségünk életét.

Ezek között szeretnénk elismerően megemlíteni a takarítók és iskolai önkéntesek szolgálatát, a kertrendezők, a fakivágók fáradozását, a külső és belső felújításokban részt vevők figyelmességét.

Külön köszönjük Kékkereszt csoportunk őszi akcióját Csányban, amikor temetőföldünk rendbe tételén fáradoztak.

Nagyon hálásak vagyunk a karitatív, a szervező, az ének-zenei, a különböző missziói munkában, így a bábcsoportban és látogató csoportban szorgoskodóknak, akik ugyancsak Isten Országát építik.

Presbitérium

 

 

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 146, összesen: 294644