Nyomtat Elküld Olvasási nézet

NYÁRI NAPKÖZIS HITTANTÁBOR

„Leveled jött" címmel szerveztük meg Gyülekezetünkben a nyári napközis hittantábort 2018.július 9-13 között. Istennek adunk érte hálát, hogy 105 gyermeki szívben végezhettük a magvetés szolgálatát Ábrahám története alapján.

A gyermekek minden nap délelőtt 9 órakor érkeztek, és délután 4 után mentek haza. A délelőttöket a templomban töltöttük, ahol sok éneket megtanultunk, feldolgoztunk egy-egy bibliai történetet, aranymondást memorizáltunk. Ebéd után igyekeztünk többféle lehetőséget kínálni a hasznos időtöltésre.

Pénteken 5 órakor kezdődött a táborzáró istentiszteletünk, ahol a szülők és a gyülekezet tagjai egyaránt tanúi lehettek a gyermekek bizonyságtételének.

Ezúton is köszönjük azoknak a szolgatársaknak a segítségét, akik velünk együtt építgették a jövő gyülekezetét. Istené legyen mindezért a dicsőség! Soli Deo Gloria!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 25, összesen: 42146

 • 2020. augusztus 12., szerda

  Abból fogsz meríteni, amiről azt hitted, hogy üres. Meghívó Kánába – negyedik rész.
 • 2020. augusztus 11., kedd

  Akinek van füle, hallja. Akinek van élete, élje. Meghívó Kánába – harmadik rész.
 • 2020. augusztus 11., kedd

  Személyi sérülés nem történt, a gyors és szakszerű tűzoltásnak köszönhetően sikerült megmenteni a tetőszerkezetet.
 • 2020. augusztus 10., hétfő

  Azt mondják, a vizet borrá változtatta. Én láttam, hogy a könnyeket is, melyeket idáig tartogatott az örömre. Meghívó Kánába – második rész.
 • 2020. augusztus 09., vasárnap

  Talán ez volt az a történet, amely megismertetett Jézussal. Ahol a legjobban és legegyértelműbben megéreztem, hogy ő tényleg itt volt teljes valójával...
 • 2020. augusztus 07., péntek

  A Magyarországi Református Egyház is elkötelezett a környezet védelmében, így a Károli Gáspár Református Egyetem zöldítésének projektje mellett a Magy...
 • 2020. augusztus 06., csütörtök

  A lányok, asszonyok régen fonóba jártak, ahol a munkát is el lehetett végezni és közben meg tudtak osztani egymással örömöt, bánatot. Ezt a hagyományt...
 • 2020. augusztus 06., csütörtök

  A vallásos formák és a spontaneitás is helyet kaphatnak az Istennel való kapcsolódásban.
 • 2020. augusztus 04., kedd

  „A jézusi szelíd hatalom nem kívül igáz le, hanem megérint belül és az élet irányába vezet. Boldog, aki elfogadja, szerencsétlen, aki nem él vele."
 • 2020. augusztus 04., kedd

  Középiskolás és egyetemista fiatalok építették fel a semmiből valahol az Alföldön, egy erdő szélén, a rendszerváltás után. Idén nyáron már az ő gyerme...