Nyomtat Elküld Olvasási nézet

Családi Tábor

2017-es csoportkép

Gyülekezeti tábor Balatonszárszón

2019. július 1-6.

SDG Családi Hotel és Konferencia-központ
8624 Balatonszárszó, Csárda u. 41.

„Minden gondotokat őreá vessétek, mert neki gondja van rátok” 1Péter 5,7

Jelentkezési lap

A programról

Reggel közösen reggelizünk, majd reggeli áhítat következik sok énekléssel.
Ezt követően a gyermekeknek külön programot szervezünk (önkéntesek szolgálnak, lehet csatlakozni), a fiatalok és a felnőttek pedig rövid felvezető alapján egy-egy témát csoportos munka keretében dolgoznak fel. A csoportok az eredményeiket egymással is megosztják.
A közös ebédet követően a legtöbben strandolni mennek, jellemzően itt is egy csoportban maradva. (Ez nem feltétel, csak így érdekesebb gyereknek, fiatalnak és felnőttnek egyaránt).
Este a vacsora után van az áhítat, ami után még programot szervezünk, ebben is szívesen vesszük a segítséget. (2016-ban szalonnasütés, hajókirándulás, és játékos Bibliai vetélkedők voltak.)
Azok jelentkezzenek, akik vállalni tudják, hogy részt vesznek a közös áhítatokon és a csoportmunkában.

Kiket várunk?

Családokat és egyedül érkezőket egyaránt. Gyülekezetünk tagjait, hittanosainkat és családtagjaikat, akik korábban is voltak velünk. Ha nem tartozik egyik körbe sem, de szívesen jönne, egyeztessen a gyülekezet lelkipásztorával.
Gyermekeket családjuk nélkül nem tudunk ebbe a táborba elvinni. Azonban azokat, akik gyülekezetünkben konfirmációra járnak, vagy konfirmáltak, vagy az IFI héten részt vettek (akár 2017-ben is), akkor is hívjuk, ha családjuk nem tud velük tartanai.

Várható költségek

Szállodai elhelyezés háromszori étkezéssel: 7500 Ft/fő/éj - összesen: 38750 Ft + 2000 Ft IFA

Ifjúsági szálláshely háromszori étkezéssel: 5750 Ft/fő/éj - összesen: 30000 Ft + 2000 Ft IFA

Idegenforgalmi adó (IFA) 18 éves kor felett: 400 Ft/fő/éj

Gyermekkedvezmények:  0-3 éves korig a szállásdíjból 100%,

4-11 éves korig 50% kedvezmény a szállásdíjból (szállodai elhelyezés pótágyon, vagy matracon a szülőkkel közös szobában), összesen 32500 Ft.

Törölközőt mindenki magának kell hoznia.
Aki szívesen jönne, de anyagi nehézségei vannak, keresse meg bátran a gyülekezet lelkészét.

Minden egyéb kérdésben forduljanak bizalommal a lelkészhez, vagy a gyülekezet vezetőihez.

Előleg

A szálláshelyet előlegezni szükséges, azért kérjük, hogy aki teheti, lehetőleg a jelentkezéssel egyidejűleg (vagy amint megoldható) felnőttenként 15.000 ezer forintot utaljon át a Kapcsolat menünél található valamelyik számlaszámra „családi tábor" megjelöléssel (a közleményben). Az előleg az iratmissziós asztalnál is befizethető az istentiszteletek előtt és után.

Jelentkezni

Online, az interneten kitölthető jelentkezési lapon, vagy az istentiszteletek előtt - után az iratmissziós asztalnál.

online jelentkezés >>>

 

 

2016 július - Balatonszárszó

Előjelentkezés - Családi tábor 2016. nyara (lezárva)

2016. július 3. Vasárnap du. - július 8. Péntek: Családi tábor Balatonszárszón

 

*******************************************************************

2015.év

2015. július 5. Vasárnap du. - július 9. Csütörtök (nem péntekig!)

Online jelentkezés >>>(lezárult)

Indulás: vasárnap délután, az utazást igyekszünk összehangolni
Balatonszárszón első program 17.00 órától megbeszélés, információk, tudnivalók megosztása
Részvételi díj felnőttenként 5.000Ft/fő/nap, (+IFA) 4 év alatt 100%, 4-11 év között 50% kedvezmény. Szükség esetén gyülekezeti támogatást is tudunk adni. A díj magában foglalja a szállást, és napi háromszori étkezést.

Áldás, békesség!

 

csoport Balatonszárszón

 

------------------------------------------------------------------------

2014. július 6. Vasárnap du. – július 10. Csütörtök
Családi tábor Balatonszárszón
>>> képek >>>

>>> online jelentkezés >>> (lezárult)

Szárszón

Sok szeretettel hívogatunk a Csillaghegyi Református Gyülekezet családi táborába. A tábor célja, hogy együtt töltsünk néhány napot a gyülekezeti tagokkal, családtagokkal, és miközben élvezzük a helyszín adta kényelmet, strandolási, sportolási, kirándulási lehetőséget, figyeljünk az Úrra.
A táborban korosztályonként tartunk foglalkozást. Ennek pontos beosztását a jelentkezők összetételéhez igazítjuk. A legkisebbekre (csecsemőtől bölcsődés kisgyermekek) a szülők egymás közt beosztva vigyáznak, e közben az óvodás - kisiskolás csoporttal és a nagyobb iskolásokkal külön foglalkozást tervezünk. Kellő jelentkező esetén az általános iskolások és az ifik csoportját külön is meg tudjuk szervezni, és természetesen lesz felnőtt csoport is.
A napunk áhítattal, majd utána reggelivel indul. A délelőttöt a foglalkozás és - a jól szervezett és fegyelmezett csoportok :-) számára - balatoni fürdőzés tölti ki. Az ebéd után csoportoktól függően alakul a program, amibe csoportfoglalkozás, a fürdőzés folytatása, szervezett sportolás vagy kirándulás, vagy akár egyéni szabadfoglalkozás is belefér. A vacsora után össze szoktunk gyűlni és egy külön teremben filmet vetítünk vagy kis csoportokban beszélgetünk.
Időpont: 2014. július 6 - július 10-ig
Indulás vasárnap az Istentisztelet és ebéd után. Tábornyitó eligazítás du 16.30-kor, a hotelben pedig vacsorával várnak 18.00-kor).
Hazaindulás csütörtökön az ebéd után. Az utazást egyénileg szervezi mindenki, viszont egyeztetni szoktunk, hogy teljesen feltöltsük az autók szabad férőhelyeit, illetve akik vonattal mennek, azok táskáját elvigyük.
Szállás: Balatonszárszó, Soli Deo Gloria - Családi Hotel és Konferencia központ - www.sdghotel.hu
Az elhelyezés változó méretű szobákban (2-8 fős), a jelentkezők összetételétől függően. Kisgyermekes családok külön szobát kapnak. Természetesen további speciális igényeket is szívesen figyelembe veszünk - persze adott korlátok mellett.
Ára:
A térítés tartalmazza a szállás és a napi háromszori (egyébként bőséges) étkezést. Az Idegenforgalmi Adó (IFA) a helyszínen fizetendő. Térítés
Felnőtteknek 5000Ft/nap, a négy napra 20.000 Ft
Gyermekeknek 4 év alatt 0 Ft
Kedvezmények a gyülekezeti tagoknak (gyülekezeti támogatással):
Házastársaknak 20% kedvezmény, azaz 2 főre a négy napos tábor 32 000 Ft,
(minden további felnőtt családtag 20%-os kedvezményt kap)
Gyermekeknek 4 év felett 18 éves korig 50 % kedvezmény,
Kérés esetén egy családból a 3. gyermektől ingyenes,
Kérés esetén a fenti kedvezményeken felül további egyedi támogatást tudunk nyújtani.
Jelentkezni lehet: A templomban a könyves asztalnál vagy a gyülekezeti teremben a nagy tájékoztató falon elhelyezett jelentkezési lapokon, név, létszám és ELÉRHETŐSÉG megadásával. Továbbá jelentkezni lehet Horváth Andrásnál (+36-30-8344734) vagy Baross Csongornál (+36-30-2301542), vagy bármely presbiter testvérnél, illetve a gyülekezet elérhetőségein, továbbá a honlapról elérhető űrlapon, online*.

*Az online jelentkezés lezárult.

___________________________________________________

Korábban: Gyülekezeti Csendes Hétvége Monoszlón

 


szólj hozzá: Csillaghegyiek Köveskálon

Gyülekezeti hétvége Monoszlón

Az eredei iskola előtt 2010.

 

2012.
2012. június 28 - július 1.
Csütörtök estététől vasárnap délig

2012. június 28. Csütörtökön este vacsorával kezdenénk, és Július 1-én ebéddel fejeznénk be. Közte énektanulás, bibliakör, beszélgetés, séta, közös étkezések, kis kirándulás, - közös programok. Csendes hétvége. Családosan is lehet jönni, a hely 40 férőhelyes. Költsége előreláthatóan (szállás, reggeli, ebéd, vacsora 3x7.100-) 21.300 Ft + az utazás. Ez felnőttekre vonatkozna, de ha többen vagyunk - reméljük - csökkenthető.  A jelentkezések ismeretében szervezzük a gyermekek programját.

Az oldal aljárólletölthető a jelentkezési lap és a hely ismertetője a környék és szobák képeivel.

---

 

2010. Július 1 - 4.
Csütörtök estétől vasárnap délutánig

2009. június 25 - június 28.
Csütörtök estétől vasárnap délutánig.

Első alkalommal indulunk el gyülekezeti családos csendesnapokra június végén. Elhelyezés 2, 3, illetve négyágyas, részben pótágyazható fürdőszobás szobákban. Csütörtöki vacsorától a vasárnapi ebédig teljes ellátás. A lelki programok mellett séta, túra várnak ránk Monoszlón, amely egy zsáktelepülés Zánkától 7 km-re. A pihenés, a felüdülés, a kikapcsolódás és a lelki megújulás és feltöltődés alkalmának szánjuk. Várható részvételi díj: 16.200 Ft felnőttenként. A ház 40 férőhelyes, jelentkezés a lelkészi Hivatal elérhetőségein.

Kapcsolódó linkek


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csatolt dokumentumok:

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 255, összesen: 904622

 • 2024. február 27., kedd

  Gondoltál már regényre úgy, mint lelkigondozói eszközre? Pedig elég, ha jó kézbe kerül és máris azzá válik. A papné polca sorozatunk második részében ...
 • 2024. február 27., kedd

  „Ha botrányba keveredünk, akár okozzuk, akár elszenvedjük, széthullik az egymás iránti bizalmunk, eltiltjuk szívünktől a reményt, a bocsánatkérést (ny...
 • 2024. február 26., hétfő

  Miként teremtenek lehetőséget a hitviták az egyén közösségbe történő beilleszkedésére? Többek között erre is keresték a választ a Glossza című podcast...
 • 2024. február 25., vasárnap

  Életforma, terápia és örömforrás – mindez a népzene Szentes Anett szerint, aki hegedűt, citerát, népi éneket és szolfézst tanít Pécsen, emellett presb...
 • 2024. február 22., csütörtök

  Somogyi Péter dunamelléki lelkészi főjegyző gondolatai
 • 2024. február 21., szerda

  A labdarúgás örömében osztoznak a hétfő esténként meccset játszó budapesti lelkészek. A csapat mindig változik, ám a lelkészfoci hagyománya már több m...
 • 2024. február 21., szerda

  Hogyan formálhatjuk bibliaolvasóvá a következő nemzedéket? Lelkészek, hittanoktatók, vallástanárok keresték közösen a választ.
 • 2024. február 20., kedd

  Az Élő Igének ki kell hatnia minden tevékenységünkre – állítja Hajdú Zoltán Levente, akit az idei tematikus év pályázati és egyéb lehetőségeiről kérde...
 • 2024. február 19., hétfő

  Főigazgatói pályázat
 • 2024. február 16., péntek

  Az ember általában szereti megspórolni a szenvedést, pedig küzdelmek nélkül nincsen fejlődés, a változás pedig része valóságunknak. Tapolyai Emőke gon...