Nyomtat Elküld Olvasási nézet

Adatok

 

 

A projekt címe:

CSALÁDI BÖLCSŐDE KIALAKÍTÁSA, FEJLESZTÉSE

Kedveznényezett neve:

SZEGED-HONVÉD TÉRI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG

Projekt azonosító:

RRF-1.2-21-2022-00072

Szerződött támogatás összege:

60 458 510 Ft

Támogatás mértéke:

100%

A projekt tartalmának bemutatása:

Az egyházközség fenntartásában több mint egy évtizede működő Mustármag Családi Napközi várólistája bizonyítja, hogy egyre nagyobb igény van az alternatív napközbeni ellátást kínáló családi napközikre, ezeken belül konkrétan olyan napközire, amely minőségi szolgáltatást kínál, felelősségteljes neveléssel, keresztyén értékek közvetítésével, könnyen megközelíthözelíthető helyen, elérhető áron. Szeged városban a meglévő bölcsödei férőhelyek száma a fejlesztések és bővítések ellenére kevés, nem tudja kielégíteni a lakosság igényeit.

A projekt célja, hogy a kisgyermekek családias, hangulatban, kis létszámú csoporatban, keresztyén szellemben, szakképzett pedagógusok mellett, biztonságos és szeretetteljes légkörben nevelkedjenek. A családi napközi szolgáltatása ki fog terjedni az alapszolgáltatásokon túl az idegen nyeelv elsajátítására, beszédfejlesztésre. gyermektorna, játékos zenei és kézműves foglalkozások tartására.

A fentiek érdekében egy új öt fős családi bölcsődei csoprt indítása a cél, mely Szeged, Kárász utca 15. megvalósítási helyszínül szolgáló épület átalakítása során 60 458 510 Ft-os pályázati forrás felhasználásával valósul meg.

A beruházás keretében energetikai fejlesztések - hőszigetelés, napelemes rendszer, hőszivattyú kiépítése - a funkcióhoz szükséges belső felújítások, átalakítások, eszközbeszerzés, valamint a program megvalósításához kapcsolódó szakértői szolgáltatások kerülnek megvalósításra. A bölcsődei ellátásunk fejlesztése a legkorszerűbb anyagok felhasználásával valósul meg, az energiahatékonysági szempontok maximális figyelembevételével.

Prtojekt megvalósításának tervezett befejezési dátuma: 2023.12.31.

 

 

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 291, összesen: 2326825

  • 2024. július 18., csütörtök

    Mindannyiunknak van lelki öröksége, ami meghatározza hívő életünk mindennapjait. A szembenézés ideje, ha a hétköznapok ízetlenné válnak. Molnár Sándor...
  • 2024. július 18., csütörtök

    Lelkészek és egyházi munkatársak számára rendezett közös elcsendesedést a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa
  • 2024. július 18., csütörtök

    A tahi lelkészhét központi témája ezúttal a keresztyén reménység volt.
  • 2024. július 17., szerda

    A növekedés nem nagy csodák eredménye, hanem apró, hétköznapi lépéseké – tapasztalták meg a délegyházi reformátusok, akik a bizonytalan jövőre is mert...
  • 2024. július 16., kedd

    Mitől él az Ige? Sorozatunkban személyes válaszokat keresünk a nehezen megfogható kérdésre. Ezúttal Veres Sándor, a Dunamelléki Egyházkerület főgondno...
  • 2024. július 15., hétfő

    Átadták a Monorierdői Református Egyházközség Erdei Csillagfény Református Bölcsődéjét, mely szeptembertől 28 gyermek ellátását teszi lehetővé.
  • 2024. július 15., hétfő

    Bagyó Sándorral, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának elnökével beszélgettünk: nem könnyed nyári olvasmány.
  • 2024. július 11., csütörtök

    A meddőség talajából is születhet valami szép, valami új, valami maradandó. Muzslai-Bízik Hannával beszélgettünk.
  • 2024. július 10., szerda

    Pillanatképek a monorierdői református gyülekezet csillagásztáborából.
  • 2024. július 10., szerda

    Önismeret és párkapcsolati kérdések színházzal és pszichológiával