Nyomtat Elküld Olvasási nézet

Hirdetések 2019. november 3-án

Hirdetések 2019. november 10-én

 

Imádkozzunk a szombaton templomunkban megrendezésre kerülő békési és csongrádi református presbiterek konferenciájának áldásaiért!

********************************

MA délután asszonytestvéreink főznek a ferences hajléktalan-konyhán. Aki a jövő hónap második vasárnapján szívesen vállal ilyen szolgálatot, kérjük, hogy jelezze elérhetőségeinken!

 

A bejárati ajtajainkon és az előtérben lévő hirdetőtáblán kifüggesztett plakátokon olvasható, heti rendszerességű alkalmainkat Isten segítségével megtartjuk.

A kismamakör tagjai csütörtökön délelőtt a Kárász utcán találkoznak.

 

Szerdán délután fél 6-kor felnőtt fiatalok bibliaórájára várjuk mindazokat, akik - annak érzik magukat…

 

Csütörtökön este 6 órakor a lenti gyülekezeti nagyteremben tartjuk zenés áhítatunkat a Konzervatórium gitár és egyéb tanszakjaira járó hallgatók bevonásával.

 

Pénteken este 6 órakor kezdődik a vasárnapi úrvacsorákra felkészítő bűnbánati istentisztelet.

Utána, kb. 18:35-kor kóruspróbát tartunk a régi, és újonnan jelentkező kórustagjainkkal.

 

Jézus Krisztus örök életet szerző kegyelmét hirdetve jelentem, hogy pénteken délelőtt a belvárosi temetőben Knébel Györgyné, született: Csenda Erzsébet, 72 földi életet élt testvérünk ravatalánál hirdettük Isten vigasztaló Igéjét Máté evangéliuma 25. fejezetéből: „Bizony mondom néktek, amennyiben megcselekedtétek eggyel az én legkisebb atyámfiai közül, én velem cselekedtétek meg.” (Mt 25,40) Knébel Györgyné Csenda Erzsébet Karcagon született 1947. szeptember 26-án, és 2019. október 21-én Szegeden búcsúzott el e látható világtól.

******************************************************

Bölcsen viselkedjetek a kívül állók iránt...”

Kol 4,5

 

 

 

Copyright © 2008 Parókia Portál, Minden jog fentartva.

Impresszum / Média Ajánlat / Kapcsolat / Hírlevél

Látogatók ma: 7, összesen: 1503987

 • 2020. január 20., hétfő

  Új útvonalakkal gazdagodik a Vándortábor Program kínálata, idén először zarándoklatra is jelentkezhetnek az iskoláscsoportok.
 • 2020. január 20., hétfő

  Van, aki csodás véletlennek, van, aki óriási mázlinak hívja az események mozgatóerejét. Én így nevezem: gondviselés.
 • 2020. január 19., vasárnap

  A feltétel nélkül szerető Istenről beszélnek. Látják a szülők, tanárok, gyerekek mindennapos harcait. Lelkészként szeretnének segíteni nekik.
 • 2020. január 18., szombat

  Emlékezetes imádságokat felelevenítő sorozatunkban a fasori református gyülekezet tagja meséli el, hogyan ért jó véget egy rettegett vizsga, hogyan ép...
 • 2020. január 16., csütörtök

  Richard B. Hays könyve arra érzékenyít minket, hogy felfedezzük az Újszövetségben is az Ószövetséget, Jézus Krisztusban pedig az Ószövetség Istenét.
 • 2020. január 15., szerda

  Sinka István életműjében saját sorskérdéseink is visszaköszönnek. Önarcképet tart elénk, mert benne vagyunk minden versében. Szabó Szabolcs előadása a...
 • 2020. január 14., kedd

  Ezzel a felirattal, hatalmas táblán hirdette a hétéves kisfiú, mit gondol a vasárnapi istentiszteletről – csak így volt hajlandó elindulni ottho...
 • 2020. január 13., hétfő

  Utoljára találkozott ebben a formában a dunamelléki református egyházkerület vezetősége és lelkipásztori közössége.
 • 2020. január 12., vasárnap

  Tizenhárom lelkészhallgató kezdi meg gyakornoki évét februártól azokban a dunamelléki református gyülekezetekben, amelyek lelkészei segítenek felkészí...
 • 2020. január 09., csütörtök

  Dél-koreai küldöttséget fogadott a dunamelléki püspöki székházban Bogárdi Szabó István református püspök.